“Mijn dochter begint te stralen als we naar binnen lopen en altijd zo warm onthaald worden. Soms is het als moeder erg teleurstellend als je je dochter enthousiast ophaalt en ze niet meer mee naar huis wil omdat ze het zo naar haar zin heeft. Omdat mij soms het enthousiasme ontbreekt om dingen met mijn dochter te ondernemen is het zo fijn als er zo’n fris team klaar staat met allerlei leuke activiteiten!”

“Eindelijk een fijne nieuwe opvang voor onze jonge zoon gevonden, een rustig huis, met vaste, kundige medewerkers in een gezellige huiselijke omgeving en met veel persoonlijke aandacht, zo belangrijk…… Ons Huis is een plek met de broodnodige rust en regelmaat, maar ook met leuke activiteiten aangepast op de groep”

“Je kan leuke dingen doen met de begeleiders samen. Ik vind het prettig om er te zijn. Gezellig samen eten of lekker lang in bad. En de begeleiders zijn leuk.”

“Na een weekeinde logeren van mijn dochter bij Ons Huis is ze blij, opgewekt en vrolijk. Ik weet dat ze in goede handen is en mij geeft dat de mogelijkheid om aan andere dingen toe te komen. Logeren bij Ons Huis is voor mijn dochter een uitje (super lang badderen, gezellig samen koken en eten, cakejes bakken en muziekje luisteren) en als ouder weet ik dat de opvang vertrouwd, liefdevol en goed georganiseerd is.”