Wie zijn wij?

Renate Bruijn

Renate Bruijn

Zorgmanager

Annet Smit

Annet Smit

Zorgmanager

Mimi van Wassem

Mimi van Wassem

Zorgmanager

Wij zijn Renate Bruijn en Annet Smit. Achttien jaar geleden hebben wij samen met nog 2 collega’s het logeerhuis “Het Huis” opgericht. Na 17 jaar onder de vlag van Philadelphia te hebben gewerkt hebben wij na aankondiging van Philadelphia om het logeerhuis te sluiten nogmaals het initiatief genomen om het logeerhuis een nieuwe start te geven.

Daarin zijn we geslaagd. Dat ging niet vanzelf, maar met de hulp van velen is het wel gelukt. Er is een nieuwe stichting gevormd onder de naam Stichting Ons Huis Heemskerk Respijtzorg. Waar we erg trots op zijn.
Sinds 8 januari 2014 zijn de deuren voor onze logees gewoon weer open. De professionele zorg wordt geleverd door het vertrouwde personeel met vele jaren ervaring in de eigen veilige warme omgeving.

Wel met een nieuwe naam:

 

Wij hebben een vast team dat bestaat uit gepassioneerde enthousiaste professionele krachten die tezamen met een vaste groep invalkrachten ervoor zorgen dat uw kinderen met veel plezier kunnen logeren en worden opgevangen. Bij ons staan een veilige huiselijke sfeer, uitstekende zorg en professionele begeleiding voorop. Al onze vaste teamleden beschikken over de benodigde diploma’s en aanvullende certificaten als bijvoorbeeld BHV, medicatie, epilepsie en sondevoeding.